Onze Cultuur

Het Peters-DNA: bouwen op vertrouwen

Bij Peters bouwen we mooie en functionele gebouwen. Technische expertise, slimme oplossingen en professionele materialen zijn hierbij onmisbaar. Maar nog belangrijker zijn onze medewerkers en onze visie op samenwerken. Want bij Peters bouwen we op vertrouwen.

Dat betekent: geen ingewikkelde contracten, maar heldere afspraken. Geen praatjes, maar doen wat we beloven. En trots? Natuurlijk, maar tegelijk blijven we bescheiden. En daar hoort ook een gezonde mate van zelfreflectie bij. Kunnen we van onze fouten leren om ons werk morgen beter te doen? Dan durven we in de spiegel te kijken.

Handen uit de mouwen
Vanuit die visie maken we de bebouwde wereld mooier. Dat doen we met een hechte groep aanpakkers die graag hun handen uit de mouwen steken. Als één team, waarin we samenwerken op basis van respect en vertrouwen.

Gezelligheid zonder gedoe
We houden van gezelligheid zonder gedoe. Bij ons kun je jezelf zijn. En zijn we het een keer niet met elkaar eens? Dan durven we te zeggen wat we vinden. Want voor alles is een oplossing. En daarna staan we weer gewoon voor elkaar klaar. Zo gaan we samen voor het allerbeste.

Brabantse nuchterheid
We vergeten nooit waar het voor ons allemaal begon: in het nuchtere Brabant. We zijn gestart als familiebedrijf en uitgegroeid tot een keimooi bedrijf dat bijna alles kan. Zeker als we jou binnenkort verwelkomen aan boord van ons team!