Waar ben je naar op zoek?

Stage & opleiding

Bouw aan je carrière bij Peters Groep

Wij staan regelmatig op open dagen van scholen om de bouwers van de toekomst kennis te laten maken met de diversiteit in de bouwwereld en natuurlijk om ze kennis te laten maken met ons mooie bedrijf.

Toekomstige bouwtalenten kunnen we dan een kijkje laten nemen in onze veelzijdige keuken. Uiteraard ben je ook altijd welkom op ons kantoor in Schaijk, aan de Scheltseweg 13 voor een persoonlijk gesprek. Soms weet je bijvoorbeeld wel dat je graag in de bouw wilt gaan werken, maar nog niet precies wat je dan wilt gaan doen. Wij kunnen je breed adviseren en meenemen in de bouwwereld. De Peters Groep bestaat namelijk uit vier bedrijven, Bouwbedrijf Peter Peters, Peters Machinale Timmerwerken, Constru en Peters Real Estate. Deze bedrijven werken samen aan projecten, maar ook los van elkaar. We hebben bedrijfsbreed altijd verschillende interessante vacatures, zowel buiten, alsook in de werkplaats en/of kantoorfuncties. Van timmerman, metselaar, tot werkvoorbereider, projectleider en constructeur. Wij zijn enorm veelzijdig en dat zie je ook terug in onze bouwprojecten. We helpen elke opdrachtgever bij elke uitdaging.

Is Peters Blauw misschien iets voor jou?

SAMEN GAAN WE VOOR MEER BLAUW OP DE BOUW!

Stage bij Peters Groep

Het verhaal van Freek


Een stage of interne opleiding is dé manier om kennis te maken met de bouw. Bovendien: écht iets leren doe je vooral in de praktijk. Daarom bieden we je tal van mogelijkheden voor stages en opleidingen. 

Ben je op zoek naar een stage of opleiding? En wil je voor eens en voor altijd ontdekken dat werken bij de Peters Groep écht leuk is? Neem dan contact op met onze afdeling Personeelszaken. Ilse en Tess kunnen je alles vertellen over onze stage- en opleidingsmogelijkheden.  

Je kunt ons bereiken op: 0486-463788.