Waar ben je naar op zoek?

Stage & opleiding

Open dag van de Leijgraaf 16 maart aanstaande op locatie Gasstraat Oost 12 in Oss van 15.00 - 20.30.

Wij staan op deze open dag met een stand van Peters Groep. In het bijzonder voor de studie Smart Building, maar uiteraard kunnen we toekomstige bouwtalenten veel breder adviseren en meenemen in de bouwwereld. Onze stagiair Smart Building zal er ook zijn om zijn stage- en studie ervaringen met studenten te delen. Smart Building is de eerste opleiding in de regio waar bouw, installatie en hout & meubel samenkomen. Heb jij technisch inzicht en 3d inzicht? Vind je innovaties superinteressant? Word je blij van mooie en bijzondere gebouwen? Kun je goed plannen, organiseren en samenwerken? Wil je meebouwen aan de omgevingen van de toekomst? Herken je iets in dit lijstje hierboven, dan is deze opleiding echt iets voor jou. Kom naar de open dag en bezoek ons! Naast stagiaires Smart Building hebben wij ook altijd plek voor stagiaires op de bouw. BOL/BBL leerlingen die metselen of timmeren bij Bouwmensen zien we ook graag verschijnen. Want:

SAMEN GAAN WE VOOR MEER BLAUW OP DE BOUW!


Een stage of interne opleiding is dé manier om kennis te maken met de bouw. Bovendien: écht iets leren doe je vooral in de praktijk. Daarom bieden we je tal van mogelijkheden voor stages en opleidingen. 

Ben je op zoek naar een stage of opleiding? En wil je voor eens en voor altijd ontdekken dat werken bij de Peters Groep écht leuk is? Neem dan contact op met Judith van der Wijst. Zij kan je alles vertellen over onze stage- en opleidingsmogelijkheden.  

Je kunt Judith het beste bereiken op: 0649322432.